جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

نکات مهم برای نگهداری از یخچال

امداد آی.پی نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی در تهران

نکات مهم برای نگهداری از یخچال

۱۹۵ بازديد

استفاده از یخچال فریزر نگهداری یخچال فریزر و ایمنی یخچال فریزر به چه نکاتی دقت داشته باشیم؟ در این بخش به ارائه نکاتی مفید پیرامون نگهداری و ایمنی یخچال فریزر خواهیم پرداخت.

نکات ضروری جهت نگهداری و ایمنی یخچال

قبل از استفاده، یخچال بایستی به طور صحیح و در محل مناسب قرار داده بشود.

هرگز با کشیدن سیم یخچال دوشاخه را از برق خارج نفرمایید. همیشه دو شاخه را محکم گرفته و به طور مستقیم از پریز خارج نمایید.

هنگام جابجایی یخچال فریزر مراقب باشید که روی کابل برق کشیده نشده و کابل آسیب وارد نشود.

هنگامی که دستگاه یخچال فریزر به کار افتاد از زدن دست مرطوب به قسمتهای خیلی سرد خودداری کنید چون که دست شما به آن قسمت‌ها خواهد چسبید.

هنگام تمیز کردن دستگاه دوشاخه را از برق خارج نمایید. هرگز دست خیس به داخل محفظه فریزر نزنید زیرا امکان برق گرفتگی است.

از رسانیدن آسیب، خم کردن، کشیدن و پیچاندن کابل برق خودداری فرمایید زیرا باعث آتش سوزی و برق گرفتگی می‌گردد. ضمنا از وصل بودن سیم زمین (ارت) مطمئن گردید.

از قراردادن ظروف شیشه ‌ای داخل فریزر بپرهیزید چون بر اثر انبساط خواهند شکست.

بیشتر: تعمیرگاه مجاز یخچال وستینگهاوس

هرگز دست خود را وارد ظرف نگهداری یخ ننمایید زیرا بر اثر کار کردن یخ ساز خودکار امکان وارد آمدن جراحت وجود دارد.

از استفاده کودکان و افرادی که صلاحیت ندارند جلوگیری بعمل آورید.

مراقب کودکان باشید تا با دستگاه بازی نکنند.

هرگز اجازه ندهید که کسی از دستگاه بالا رفته، روی آن نشسته ، روی آن ایستاده و یا از درب آن آویزان گردد زیرا این اعمال باعث آسیب دیدن دستگاه گردیده و در صورت پرت شدن فرد امکان وارد آمدن جراحت نیز وجود دارد.

در صورت امکان دستگاه یخچال فریزر را از طریق سیم خودش به برق وصل کنید زیرا استفاده از سیم رابط باعث بالا رفتن ولتاژ خروجی پریز شده و باعث قطع برق می‌گردد.

محل استقرار دستگاه یخچال فریزر را طوری انتخاب فرمایید که در صورت بروز حادثه بتوانید سریعا سیم آن را از برق قطع نمایید.

یخچال را در محلی قرار دهید که استفاده از آن راحت باشد.

یخچال را در معرض گرما، نور مستقیم آفتاب و رطوبت قرار ندهید.

جهت جلوگیری از لرزش در حین کار، دستگاه یخچال فریزر می‌باید تراز باشد.

دمای محیط نصب نبایستی زیر ۵ درجه سانتیگراد باشد. در غیر اینصورت روی کارکرد یخچال فریزر تاثیر می‌گذارد.

در صورت آسیب دیدگی، کابل برق می‌باید توسط سرویسکار مجاز یا کارخانه سازنده تعویض گردیده تا از بروز خسارت جلوگیری به عمل آید.

از دستکاری و یا افزایش طولی سیم برق خودداری فرمایید. این کار احتمال بروز آتش سوزی و یا برق گرفتگی را بهمراه خواهد داشت.

قبل از دور انداختن یخچال قدیمی خود درب های آن را جدا نموده و قفسه‌های آن را جایگذاری نمایید تا کودکان نتوانند براحتی داخل آن شوند.

جهت جلوگیری از برق گرفتگی دستگاه یخچال فریزر باید از طریق سیم زمین با زمین اتصال داشته باشد. عدم رعایت اتصال صحیح باعث برق گرفتگی خواهد بود.

در صورت عدم درک صحیح روش وصل کردن سیم زمین و یا داشتن هرگونه شک و شبهه در اتصال صحیح آن با یک برقکار تماس حاص فرمایید.

یخچال را در مجاورت دستگاه های حرارت زا همچون گاز، شوفاژ و آب گرمکن قرار ندهید.

برای جریان یافتن مناسب هوا، لوله های پشت یخچال فریزر خود را حداقل سالی دوبار گردگیری کنید.

از قرار دادن غذاهای داغ در یخچال خودداری کنید.

روی غذاها را با درب یا محافظ های مخصوص بپوشانید، چراکه بخار متصاعد از آن ها به ایجاد برفک بیشتر منجر شده که برای آب کردن آن ها باید انرژی زیادی مصرف شود.

از مصرف پارچه و ورق های نایلونی بر روی طبقات یخچال فریزر و نیز چسباندن ظروف به یکدیگر که مانع جریان مناسب هوا می گردند خودداری نمایید.

شروع به کار دستگاه: برای آغاز کار دستگاه، پس از اتصال به برق بگذارید یخچال حداقل ۳ ساعت به صورت خالی کار کرده تا برودت آن به میزان کافی برسد.

تمیز کردن یخچال: فراموش نکنید که یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار در خرابی وسایل برقی منجمله یخچال، خاک گرفتن آن ها، قرار گرفتن در مکان های خاک گرفته و نیز کثیف شدن آن هاست. بنابراین حتماٌ هرچندوقت یکبار یخچال خود را به جلو کشیده و زیر آن را تمیز نمایید. همچنین بدنه بیرونی و فضای داخلی یخچال را نیز می توانید با محلول آب و جوش شیرین شستشو دهید. برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی و نیز در امان ماندن از خطر برق گرفتگی بهتر است زمان تمیز کردن داخل یخچال آن را از برق بکشید.

استفاده از ترانس جهت اتصال دستگاه به برق: تحقیقات انجام شده روی لوازم برقی و دستگاه های الکترونیکی نشان می دهد که ضعف و نوسانات برق شهر (حتی نوساناتی که برای ما محسوس نیست)  یکی از مهمترین عوامل اصلی خرابی و از کار افتادگی این دستگاه ها است.  بنابراین برای تنظیم و کنترل این نوسانات و طول عمر بیشتر دستگاه یخچال فریزر خود، حتماٌ از ترانس استفاده کنید.

پس از نصب دستگاه یخچال فریزر حدود ۲۰ قالب یخ اول و ۷ لیوان آب اول را دور بریزید. یخها و آبهای اولیه ممکن است حاوی ذرات داخل لوله شلنگ آب و یا منبع تغذیه آب بوده و یا بوی آنها را بدهد. این عمل در صورت عدم استفاده طولانی مدت از دستگاه لازم الاجرا می‌باشد.

کودکان را از قسمت خروجی یخ و آب دور نگهدارید. احتمال فشار اشتباه دکمه‌ها و آسیب رسانیدن به لامپها توسط کودکان وجود دارد.

هرگز قوطی نوشابه یا کنسرو را جهت سریع خنک شدن در محفظه نگهداری یخ قرار ندهید. این کار باعث خرابی یخساز خودکار می‌گردد.

هرگز از ظروف کریستال نازک و یا ظروف سفال جهت دریافت یخ استفاده نفرمایید. این ظروف احتمال شکستن دارند.

ابتدا یخ را در لیوان ریخته و سپس آن را با آب یا نوشابه ‌های دیگر پر نمایید. زیرا افتادن یخ در آب باعث ایجاد ترشحات در اطراف لیوان می شود.

هرگز دست یا اشیای دیگر را داخل خروجی یخ قرار ندهید. این تماس امکان شکستگی قطعات مربوط و وارد آمدن جراحت به دست را تشدید می‌کند.

هر از چندگاهی ظرف یخ را تکان داده تا سطح یخ پایین برود و یخ بیشتری در آن جا بگیرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.